Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Навчальна практика у міні-пивоварні «Клепка»

Навчальна практика у міні-пивоварні «Клепка»

Метою навчальної практики є ознайомлення студентів зі специфікою обраного фаху, отримання ними первинних професійних умінь із загальних та спеціальних навчальних дисциплін. З 05.05 розпочалася навчальна практика з дисципліни “Вступ до професійного розвитку з харчових технологій ” здобувачів освіти групи НХП-2…

Захист курсових робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

Захист курсових робіт спеціальності «Облік і оподаткування»

Курсові роботи є важливою складовою освітнього процесу для здобувачів освіти спеціальності «Облік і оподаткування», оскільки така наукова робота вимагає від студентів глибшого вивчення конкретної теми та розвиває дослідницькі навички.

Виїзне заняття «Пожежна безпека»

Виїзне заняття «Пожежна безпека»

5.05.2025 року для здобувачів освіти спеціальності “Маркетинг” ОПП “Маркетинг” під керівництвом викладача Наталії ГЛЮЗИЦЬКОЇ проведено виїзне заняття з дисципліни “Безпека життєдіяльності” на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності на тему: “Пожежна безпека”.

Наша команда — наша гордість!

Наша команда — наша гордість!

Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», які брали участь у хакатоні CodeWeek та розробили унікальний сайт для пошуку роботи для людей з обмеженими можливостями, ветеранів війни та студентів, отримали чудову можливість відпочити та надихнутися новими ідеями…

Звітна конференція: підсумки навчальної практики з готельно-ресторанної справи

Звітна конференція: підсумки навчальної практики з готельно-ресторанної справи

24 квітня відбулася звітна конференція за підсумками навчальної практики з готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти ОПП Готельно-ресторанна справа.

Гостьова лекція на тему «Спортивна анімація»

Гостьова лекція на тему «Спортивна анімація»

З метою забезпечення ефективності занять здобувачів освіти І курсу за освітньо- професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» 23 квітня відбулася гостьова лекція на тему: «Спортивна анімація» з дисципліни «Організація дозвілля та відпочинку у закладах готельно- ресторанного господарства».

Смак професії: екскурсія в «Vinoteca Praha»

Смак професії: екскурсія в «Vinoteca Praha»

Під час проходження навчальної практики з готельно-ресторанної справи здобувачі освіти за освітньо- професійною програмою “Готельно-ресторанна справа” (група ГРС-2) відвідали заклад ресторанного господарства «Vinoteca Praha».