У нашому коледжі відбулася яскрава подія – ВЕЛИКОДНІ ГАЇВКИ, які стали чудовим нагадуванням про красу українських традицій.
Весна. Традиції. Єдність.

У нашому коледжі відбулася яскрава подія – ВЕЛИКОДНІ ГАЇВКИ, які стали чудовим нагадуванням про красу українських традицій.
Ці святкові звернення стали приємним проявом академічної солідарності та дружніх взаємин між нашими установами. Ми високо цінуємо увагу та щирі побажання, які надихають на подальшу співпрацю та зміцнення професійних контактів.
15 квітня 2025 року для здобувачів освіти коледжу відбулася профілактична лекція на тему «Знай про ризик: правда про куріння, яку варто знати».
13 квітня у серці Львова, у найбільш популярному ТРЦ міста Forum Lviv відбувся Junior EXPO 2025. Захід об’єднав 48 навчальних мінікомпаній із 45 закладів освіти Львівської, Закарпатської та Волинської областей.
Здобувачі освіти 1-го та 2-го курсів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 09-10 квітня 2025 року зробили важливий крок уперед у своєму професійному розвитку, обравши вибіркові освітні компоненти на 2025-2026 навчальний рік.
9 квітня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася презентація вибіркових освітніх компонент, які здобувачі освіти зможуть вивчати у наступному навчальному році.
Нашими гостями стали представники відділу кібербезпеки Національної поліції України. Вони провели для студентів змістовну лекцію, під час якої розповіли про реальні загрози в інформаційному просторі та способи їх уникнення.
8 квітня в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ Тетяна ГОЛДУН – викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції» разом зі студентами групи ВХП-2 (Марією РЕКОЮ та Тетяною ДІМІТРОВОЮ) провели майстер-клас “Змішані напої: історія та практика”, які розпочали із захопливої історії про походження мохіто…