Нам усім відома українська народна мудрість – вік живи та вік учись. Але чи беремо ми її на озброєння? Давайте чесно себе запитаємо: як багато з нас за щоденним навчанням, життєвою рутиною, необхідністю поєднувати навчання з працею та домашніми клопотами та хоч інколи – так потрібним відпочинком, знаходить час на саморозвиток?
У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ справжніми кондитерами можуть себе відчути не лише студенти, що здобувають освіту у сфері харчових технологій, але й майбутні програмісти, яких важко чимось здивувати.
28 вересня 2023 року відбулося відкрите засідання навчального гуртка «Мистецтво насолоди» під керівництвом викладача циклової комісії технології харчових виробництв Оксани БЄЛЄВЦЕВОЇ, де здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» провели майстер-клас з приготування мармурового потрісканого печива для майбутніх програмістів, студентів Технологічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка».
Під час майстер-класу студенти долучилися до процесу замісу та випікання печива, ознайомились з основними та додатковими складниками, що використовуються у приготуванні. Активність запрошених гостей, їх відкритість та жага нових знань справили незабутнє враження на гуртківців, які проводили майстер-клас.
Важливою складовою майстер-класу було те, що учасники не просто вчилися пекти мармурове тріскане печиво, а й знайомилися між собою, знаходили точки дотику та розбивали ту стіну страху, яка часом існує між людьми різних професій. Заходи такого типу об’єднують учасників і створюють особливу атмосферу.