✅Відбувся профорієнтаційний івент “Від абітурієнта до фахівця”, метою якого була популяризація спеціальності “Харчові технології” ОПП “Бродильне виробництво і виноробство”, “Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів”.
У заході взяли участь дев’ятикласники Львівських ЗОШ №54, 36, а також ліцею №2 ЛМР, здобувачі 3-4 -х курсів ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”
і випускники-фахівці промислових і крафтових підприємств галузі.
Здобувачі з випускниками провели для учнів шкіл майстер – клас з приготування крафтового яблучно-гарбузового зефіру та презентували виробництво сидру з осінніх сортів яблук, приготовленого на привітній броварні випускника коледжу.
Учні із задоволенням долучилися до приготування смаколиків і їх дегустації, а також активно задавали питання здобувачам і випускникам, що свідчило про іх зацікавленість спеціальностю.
Усі учасники івенту поринули у чарівний світ солодкої магії і освіжаючих напоїв та залишились позитивно враженими від побаченого!