30 жовтня 2023р. для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-3) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ проведено лекцію з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» викладачем циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяною НІЧКАЛО на тему «Технологічний процес приготування і відпуску страв і гарнірів з круп, бобових і макаронних виробів».
З метою удосконалення системи підготовки фахових молодших бакалаврів, для розкриття теми з практичної точки зору, був запрошений шеф-кухар ресторану «Кілінські» Віталій ФЕДАК, який поділився своїм досвідом з приготування страв даної теми у ресторанах Львова.
У процесі обговорення студенти задавали питання практичного характеру і значно поповнили свої знання, які використають у подальшій своїй діяльності.