З нагоди Дня святого Валентина учасники гуртка «Мистецтво насолоди» спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладача Оксани БЄЛЄВЦЕВОЇ випікали та оздоблювали два види сердечок з цукрового тіста та медово-імбирного.
У приготуванні печива «Скляні сердечка» використано поєднання двох технологій: приготування цукрового тіста та карамелі, що є однією з інновацій у виробництві кондитерських виробів.
Під час гурткової роботи здобувачі освіти окрім святкового настрою мали змогу удосконалити свої пізнавальні інтереси та творчі здібності, а також поглибити та розширити знання, необхідні для майбутньої професійної самореалізації.
Це було креативно, яскраво і смачно!
Вітаємо всіх з цим ніжним святом і віримо , що Любов врятує світ!