26 вересня 2024р. відбувся майстер-клас з приготування коктейлів, який провели студенти ІІ курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віталіна КУШТАН та Маркіян СМІРНОВ.
Під час майстер-класу здобувачі освіти поділилися своїм досвідом з розробки нових рецептур коктейлів, розповіли про технологію приготування безалкогольних коктейлів, необхідні компетенції та навички для успішної роботи бармена.
Звичайно викладачі та студенти дегустували смачні й ароматні коктейлі: авторський «Біле небо», класичний «Мохіто», коктейль «Слава Україні» та фруктове смузі.
Учасники заходу також мали змогу самостійно приготувати напої та спробувати себе в ролі справжнього бармена.
Бажаємо нашим студентам вивчати мистецтво коктейлів із задоволенням!