15 жовтня в рамках тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся кулінарний брейн-ринг. Під керівництвом викладачів Голдун Т. В. та Нічкало Т. Р. студенти розділилися на дві команди та виконували цікаві, пізнавальні та веселі завдання:
- «Смачна загадка»;
- «Чорний ящик» та дегустація всліпу;
- Складання «страви» з пазлів;
- Вгадай мелодію;
- «Вгадай хто я» ;
- «Одягни кухаря, офіціанта»;
- Приготування борщу Львівського та інші.
Команди оцінювало журі у складі заступника директора з виховної роботи – О. Я. Ярошевська, методиста заочного відділення – О. О. Туриця, завідувача механіко-технологічним відділення – О. З. Шняк.
Журі оцінило різноплановість завдань, а студенти закріпили знання, отримані на занятті, виконуючи різноманітні завдання.
Після завершення змагання усі учасники отримали нагороди та подарунки від організаторів.