Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Науково-практична конференція за результатами технологічної практики

День 2-й.

22 жовтня відбулася науково-практична конференція за результатами технологічної практики здобувачів груп ХМК-4 і ХМК-3С на тему: “Використання інгредієнтів функціонального призначення в галузі”.

Студенти проходили практику на провідних підприємствах Львова та області, де ознайомилися із сучасними технологіями, сировиною і обладнанням, практично спробувати себе в якості майбутніх фахівців, що підтвердили змістовними і цікавими презентаціями.

Про свій кар’єрний ріст, інновації на підприємствах розповіли стейкхолдери з ПрАТ” Концерн Хлібпром” інженер-технолог Захар Борковський, а також технолог на ТОВ “Монарх” Анастасія Барська.

На даних підприємствах цінять фахівців, з радістю запрошують для проходження практики здобувачів і подальшого працевлаштування випускників.

Дякуємо адміністрації коледжу, здобувачам і всім гостям за участь в конференції!