22 січня для учнів 9-х класів ЗЗСО 77 із поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності в рамках проєкту #SchoolProfiLab77 викладачі ВСП ЛФКХПП НУХТ — Тетяна ГОЛДУН та Тетяна НІЧКАЛО провели лабораторні роботи з дисциплін «Основи барної справи та технології напоїв» й «Автентична та сучасна українська кухня».
Учні разом зі студентами і викладачем Тетяною ГОЛДУН («Основи барної справи та технології напоїв») та лаборантом Ларисою ШИЛКОВОЮ навчилися готувати сучасні коктейлі — «Безалкогольний мохіто» та коктейль «Фруктовий».
А разом із Тетяною НІЧКАЛО («Автентична та сучасна українська кухня») та студентами учні готували такі страви: «Ковбаса з печінки і гречаної каші», «Верещака», «Голубці з картоплею», «Картопляні млинці», «Шпундра».
Такий досвід допомагає школярам не лише розширити уявлення про можливості професійного розвитку, але й зарядитися позитивними емоціями та натхненням на майбутнє.