8 квітня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася щорічна студентська науково-практична конференція на тему: «Інновації в Україні та світі: стан, проблеми, перспективи».
Мета конференції:
– популяризація наукових знань;
– пропаганда досвіду студентської дослідної роботи;
– визначення інноваційних тенденцій і перспектив розвитку в галузях господарства, освіті, науці та техніці;
– обмін досвідом та впровадження набутих знань на практиці.
Директор коледжу Григорій ДІДИК привітав усіх присутніх на цьому заході, наголосив на важливості проведення студентських конференцій, використанні інновацій і побажав успішної роботи.
Ведучі студентської науково-практичної конференції Андріана ТУРИЦЯ, студентка групи МА-2 і Тарас ДИКИЙ, студент групи КН-2 зазначили, що «Майбутнє належить тим, хто впроваджує інновації».
Цікаві змістовні доповіді усіх учасників конференції, що стосувалися широкого спектру питань, серед яких:
- Соціальний маркетинг в умовах російсько-української війни.
Єлизавета ПЕТРОВСЬКА, гр. МА-1
Евеліна СУВОРОВА, гр. МА-1
Науковий керівник: к.е.н. Ю.В. Журавель - Інновації в ресторанному устаткуванні: погляд у майбутнє.
Вероніка ПРИХОДЬКО, гр. ВХП-3
Науковий керівник: І.С.Леськів - Еко-готелі як інноваційна концепція гостинності.
Софія САС, гр. ГРС-2
Науковий керівник: О.З.Шняк - Технологічні новації при виробництві пива.
Руслан ПІХ, гр. НХП-2
Науковий керівник: к.б.н. А.Є.Шах - Сучасні тренди та перспективи в готельно-ресторанному бізнесі.
Юлія ЗАХАРА, гр. ГРС-2с
Науковий керівник: Н.А.Чередняк - Заклади здорового харчування як перспективний тренд розвитку ресторанного бізнесу.
Мар’яна ГУБАЛЬ, гр. ВХП-3
Науковий керівник: О.Б.Балко - Секрет краси під сонцем: SPF і його склад.
Тетяна ДІМІТРОВА, гр. ВХП-2
Науковий керівник : І.В. Войтович
Завідувач методичного кабінету Ігор ЛЕСЬКІВ підвів підсумки проведеної студентської науково-практичної конференції і подякував усім за плідну співпрацю.
Усі учасники були нагороджені грамотами, за матеріалами конференції готується збірник.
Необхідно заохочувати студентів до гармонійного поєднання навчальної та інноваційної діяльності, участі у різних заходах, що сприятиме вдосконаленню якості фахової передвищої освіти.