Гурткова робота – ефективний спосіб розвитку творчих і професійних компетенцій здобувачів, який дозволяє поглибити і закріпити теоретичні знання на практиці.
Студенти групи БВ-3 спеціальності “Харчові технології” ОПП “Бродильне виробництво і виноробство” розпочали приготування пива в лабораторії технохімічного контролю на занятті гуртка “Крафтяр”, під керівництвом викладачів технологічних дисциплін Довбуш О.Б. і Вольської Л.Р.
Гуртківці з великим зацікавленням подрібнювали зернову сировину, готували пивне сусло, кип’ятили його з хмелем, проводили процес бродіння. Після бродіння пиво поставили на доброджування і дозрівання та з нетерпінням чекають на дегустацію напою.
Гурткова робота розвиває творчі здібності студентів, дозволяє зацікавити їх обраним фахом та з користю провести позааудиторний час.