З нагоди Міжнародного дня бармена 06.02.2025 р. серед студентів груп ГРС-3 та ГРС-2с спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбувся інтелектуальний квіз, що поєднав кмітливість, професійні знання та справжнє мистецтво міксології!
У першій частині заходу студенти змагалися у різних раундах, демонструючи знання з барної справи, історії коктейлів, технік приготування та подачі напоїв. Команди «Рідке мистество» та «Blend jobs” активно боролися за перемогу, показуючи ерудицію та логіку.
Друга практична частина стала практична справжнім видовищем! Учасники демонстрували приготування молочних, безалкогольних та авторських коктейлів, вражаючи своїм майстерним і творчим підходом до їх приготування.
Журі у складі Олесі ЯРОШЕВСЬКОЇ, заступниці директора з виховної роботи, Оксани ШЕРЕМЕТИ, в.о. завідувачки відділення готельно-ресторанної справи та Оксани ШНЯК, завідувачки відділення компʼютерних наук і галузевого машинобудування, ретельно оцінили відповіді учасників, враховуючи їхню професійність та креативність.
За підсумками конкурсу команда «Рідке мистецтво» отримала заслужену перемогу, грамоту та солодкі подарунки.
Захід вкотре довів, що майбутні фахівці індустрії гостинності не лише теоретично підковані, а й мають практичні навички, креативність і жагу до розвитку!