Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Хустка – генетичний код української нації

Хустка – генетичний код української нації

  Всесвітній день української хустки — це свято, яке з’явилося зовсім недавно для того, щоб ушанувати українські традиції та підкреслити роль хустки як символ національної культури та єдності українців по всьому світу.

Святий Миколай завітав у наш коледж

Святий Миколай завітав у наш коледж

Свято Миколая Чудотворця є одним із найулюбленіших зимових традиційних свят, що має глибокий духовний та культурний зміст. Напередодні цього дня у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» запанував у повітрі святковий дух. Із добрими словами привітань та…

Відкрите заняття на тему: «Дегустація лікер-горілчаних напоїв»

Відкрите заняття на тему: «Дегустація лікер-горілчаних напоїв»

5 грудня викладач ЦК «Технології харчових продуктів та напоїв» Світлана ЛАПАН провела лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Методи контролю виробництва галузі» на тему: «Дегустація лікер-горілчаних напоїв» у групі БВ-3.

Святкування Андріївських вечорниць у гуртожитку від ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»

Святкування Андріївських вечорниць у гуртожитку від ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»

Андріївські вечорниці — це традиційне українське свято і чудова нагода зануритись у глибину давніх звичаїв нашої культурної спадщини. Студентська рада гуртожитку разом із вихователем – Валентиною СЕНЮК, підготували веселе дійство, на якому відобразили дівочі та парубочі гадання на варениках, калиті,…

Навчальна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Навчальна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

3 грудня, під керівництвом викладачів циклової комісії готельно-ресторанної справи – Наталії ЧЕРЕДНЯК і Тетяни ЯЦИНИ, студенти групи ГРС-1са відвідали один із найвідоміших готелів міста – бутік-готель «Асторія».

Разом зі стейкхолдерами будуймо сучасну освіту

Разом зі стейкхолдерами будуймо сучасну освіту

27 листопада викладачі ЦК «Виробництво харчової продукції» відвідали готельно-ресторанний комплекс «Супутник», де мали надзвичайно продуктивну зустріч з Богданом ІВАШКІВИМ, заступником генерального директора громадського харчування ТзОВ туристична фірма «Львів-Супутник», заслуженим працівником сфери послуг України.

Лекційне заняття на виробництві: сучасні підходи до утилізації відходів

Лекційне заняття на виробництві: сучасні підходи до утилізації відходів

27 листопада на базі спиртового заводу ТзОВ «Гуральня Бруницьких» відбулося відкрите лекційне заняття для студентів групи БВ-3 на тему «Устаткування для утилізації відходів спиртового виробництва» з навчальної дисципліни “Технологічне устаткування галузі”, яке провів викладач циклової комісії галузевого машинобудування Любомир СОЛТИС.

Взаємовигідне партнерство: як співпраця ВСП «ЛФКХПП НУХТ» і компанії CEDEPE готує майбутніх професіоналів

Взаємовигідне партнерство: як співпраця ВСП «ЛФКХПП НУХТ» і компанії CEDEPE готує майбутніх професіоналів

Співпраця між ВСП «ЛФКХПП НУХТ» та компанією CEDEPE є взаємовигідним партнерством, яке поєднує теоретичні знання студентів з практичним досвідом спеціалістів. Така співпраця має різноманітні форми і напрямки, але її основна мета – підготувати фахівців, які будуть готовими до роботи в…