Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Машинобудування у харчовій промисловості: погляд зсередини

Машинобудування у харчовій промисловості: погляд зсередини

28 жовтня 2024 року стартував тиждень циклової комісії галузевого машинобудування. Для наших студентів це був особливий день! Викладачі ЦК галузевого машинобудування організували для здобувачів освіти незабутню екскурсію до ТзОВ “Гуральня Бруницьких” у с. Великий Любінь.

Майстер-клас із приготування кондитерських виробів

Майстер-клас із приготування кондитерських виробів

Тиждень циклової комісії триває. День 4-й. Відбувся профорієнтаційний майстер-клас із приготування кондитерських виробів, за участі фахівців ТОВ “SVA Ingredient Group” та учасників гуртка “Мистецтво насолоди” для школярів СЗШ 68 м.Львова.

Подорож в країну хлібзаводів європейського рівня

Подорож в країну хлібзаводів європейського рівня

Тиждень циклової комісії продовжується. День 3-й. Заняття в умовах виробництва, а саме ВП”ЦКВ”, провели викладачі Наталія Дячишин з дисципліни “Методи контролю виробництва” і Уляна Маланюк з дисципліни “Технологія хлібопекарського виробництва” на тему “Булочні та здобні вироби”.

Науково-практична конференція за результатами технологічної практики

Науково-практична конференція за результатами технологічної практики

День 2-й. 22 жовтня відбулася науково-практична конференція за результатами технологічної практики здобувачів груп ХМК-4 і ХМК-3С на тему: “Використання інгредієнтів функціонального призначення в галузі”.

21 жовтня розпочався тиждень циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв

21 жовтня розпочався тиждень циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв

День 1. Здобувачі освіти групи ХМК-3 і викладачі комісії підготували привітання з нагоди святкування “Дня працівників харчової промисловості” у вигляді печива з передбаченням.