Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Робоча зустріч щодо оновлення ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Робоча зустріч щодо оновлення ОПП «Готельно-ресторанна справа»

26 березня 2025 року в елегантній атмосфері готелю «Нобіліс» відбулася важлива робоча зустріч, присвячена обговоренню змін та вдосконаленню освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Гостьова лекція на тему «Особливості роботи баристи»

Гостьова лекція на тему «Особливості роботи баристи»

26 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: “Особливості роботи баристи”.

Гостьова лекція «Основи створення мобільних додатків»

Гостьова лекція «Основи створення мобільних додатків»

У ВСП “Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ” відбулася дистанційна гостьова лекція на тему “Основи створення мобільних додатків”. Захід провів доцент, кандидат технічних наук Костіков Микола Павлович з кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки НУХТ.

Атестація педагогічних працівників – обов’язковий і важливий крок у вдосконаленні професійної майстерності кожного викладача

Атестація педагогічних працівників – обов’язковий і важливий крок у вдосконаленні професійної майстерності кожного викладача

21 березня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася атестація педагогічних працівників.

Профорієнтаційна робота у м. Горохів

Профорієнтаційна робота у м. Горохів

21.03.25р. викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Тетяна ЯЦИНА завітала до обидвох ліцеїв Горохівської міської ради Луцького району Волинської області.

Гостьова лекція на цікаву та актуальну тему для здобувачів освіти спеціальності “Виробництво харчової продукції”

Гостьова лекція на цікаву та актуальну тему для здобувачів освіти спеціальності “Виробництво харчової продукції”

19 березня 2025 р. для здобувачів освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» груп ВХП-1, ВХП-2, ВХП-3 відбулася онлайн-гостьова лекція на тему: «Цікаві факти виникнення та особливості технології відомих кондитерських виробів».

Студенти відвідали гостьове заняття на тему:«Як створити команду»

Студенти відвідали гостьове заняття на тему:«Як створити команду»

Спікером була доцентка кафедри гуманітарних дисциплін, кандидат філософських наук – Лариса Петрівна САРАКУН. В ході заняття було проаналізовано фундаментальні основи поділу між командами та групами чи колективом. Лектор також акцентувала увагу на роль лідера у створенні ефективної команди.

Профорієнтаційна зустріч у ліцеї імені Блаженнішого Любомира Гузара

Профорієнтаційна зустріч у ліцеї імені Блаженнішого Любомира Гузара

Викладачі та студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завітали до ліцею імені Блаженнішого Любомира Гузара Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області.

Студенти коледжу взяли участь в івенті від компанії в рамках NUFT Career Chance 2025

Студенти коледжу взяли участь в івенті від компанії в рамках NUFT Career Chance 2025

Здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій» взяли участь в онлайн-лекції від кампанії ТОВ «ЕЛІТФУД» (ТМ «MISSO») на тему: «Виклики бізнесу під час війни, трансформація бренду».

Спільна практична робота з приготування чаю

Спільна практична робота з приготування чаю

У межах взаємодії ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” із школами м. Львова та області, учні 9-х класів СЗШ №77 із викладачами та здобувачами освіти спеціальності 181 “Харчові технології» ОПП «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних…