Нещодавно в нашому коледжі відбулася особлива подія – обговорення на християнську тему «Лицар: хто він такий?».
Диспут «Лицар: хто він такий?»

Нещодавно в нашому коледжі відбулася особлива подія – обговорення на християнську тему «Лицар: хто він такий?».
26 березня 2025 року в елегантній атмосфері готелю «Нобіліс» відбулася важлива робоча зустріч, присвячена обговоренню змін та вдосконаленню освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».
26 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» відбулася гостьова онлайн-лекція на тему: “Особливості роботи баристи”.
У ВСП “Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ” відбулася дистанційна гостьова лекція на тему “Основи створення мобільних додатків”. Захід провів доцент, кандидат технічних наук Костіков Микола Павлович з кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки НУХТ.
21 березня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася атестація педагогічних працівників.
21.03.25р. викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Тетяна ЯЦИНА завітала до обидвох ліцеїв Горохівської міської ради Луцького району Волинської області.
19 березня 2025 р. для здобувачів освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» груп ВХП-1, ВХП-2, ВХП-3 відбулася онлайн-гостьова лекція на тему: «Цікаві факти виникнення та особливості технології відомих кондитерських виробів».
Спікером була доцентка кафедри гуманітарних дисциплін, кандидат філософських наук – Лариса Петрівна САРАКУН. В ході заняття було проаналізовано фундаментальні основи поділу між командами та групами чи колективом. Лектор також акцентувала увагу на роль лідера у створенні ефективної команди.
Викладачі та студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завітали до ліцею імені Блаженнішого Любомира Гузара Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області.
Здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій» взяли участь в онлайн-лекції від кампанії ТОВ «ЕЛІТФУД» (ТМ «MISSO») на тему: «Виклики бізнесу під час війни, трансформація бренду».