Для студентів групи КН-2 була проведена лекція-екскурсія в лабораторії віртуальної і доповненої реальності Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка».
Лекція-екскурсія в лабораторії віртуальної і доповненої реальності

Для студентів групи КН-2 була проведена лекція-екскурсія в лабораторії віртуальної і доповненої реальності Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка».
17 жовтня 2023 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:
13 жовтня 2023 року студенти Львівського коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали благодійний акустичний концерт фронтмена гурту «Тінь сонця» Сергія Василюка у підтримку бійців 130 Батальйону територіальної оборони, який проводився на базі Технологічного фахового коледжу ДЗВО «НЛТУ України».
✅Привітання з нагоди Дня працівників харчової промисловості.✅Флешмоб #мивміємотворити✅Підведення підсумків!!!
Відбувся творчий конкурс на кращу презентацію “Моя спеціальність” серед здобувачів 3-4-х курсів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів “, “Бродильне виробництво і виноробство “, метою якого було розкриття творчого потенціалу особистості, вміння пропонувати своє…
✅Відбувся профорієнтаційний івент “Від абітурієнта до фахівця”, метою якого була популяризація спеціальності “Харчові технології” ОПП “Бродильне виробництво і виноробство”, “Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів”. У заході взяли участь дев’ятикласники Львівських ЗОШ №54, 36, а також ліцею…
✅Відбулась конференція за результатами навчально – технологічної практики здобувачів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів”, “Бродильне виробництво і виноробство” ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” на тему: “Сучасні тенденції промислового і…
9 жовтня 2023 року стартував тиждень циклової комісії технології харчових виробництв ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”.
Розум, кмітливість, сила, витривалість – хіба не такими були українські козаки? З ХV століття ширилася світом слава про Запорізьку Січ, про героїчні звитяги, походи й подвиги козаків. А сьогодні нащадки славних козаків можуть показати свої знання з історії козацтва, національно-визвольних…