9 жовтня 2023 року стартував тиждень циклової комісії технології харчових виробництв ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”.
Тиждень циклової комісії технології харчових виробництв. День 1.

9 жовтня 2023 року стартував тиждень циклової комісії технології харчових виробництв ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”.
Розум, кмітливість, сила, витривалість – хіба не такими були українські козаки? З ХV століття ширилася світом слава про Запорізьку Січ, про героїчні звитяги, походи й подвиги козаків. А сьогодні нащадки славних козаків можуть показати свої знання з історії козацтва, національно-визвольних…
Нам усім відома українська народна мудрість – вік живи та вік учись. Але чи беремо ми її на озброєння? Давайте чесно себе запитаємо: як багато з нас за щоденним навчанням, життєвою рутиною, необхідністю поєднувати навчання з працею та домашніми клопотами…
28 вересня 2023 року в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ проведено олімпіаду зі спецдисциплін серед здобувачів освіти за освітньо-професійними програмами «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-3, ВХП-2с) та «Готельно-ресторанна…
Шановні бібліотекарі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ! Вітаємо вас із Всеукраїнським днем бібліотек! Це свято свідчить про глибоку повагу суспільства до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті…
Захищаючи Україну на війні, під час виконання бойових завдань в м. Кремінна, Луганської області, загинув випускник Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ за спеціальністю «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» 2011 року – Олександр СУЛІМОВ.
27 вересня 2023 року до Всесвітнього дня туризму у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ згідно програми заходів з проведення тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, відбувся майстер-клас «Приготування страв грузинської кухні» від Павла ШАМАНСЬКОГО –…
З метою популяризації української культури у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ вже традиційно для студентів організовують екскурсії, під час яких вони можуть ознайомитися з найвідомішими архітектурними перлинами нашого міста.