Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Творимо покоління підприємців разом! Junior EXPO 2025 продовжується у Львові!

Творимо покоління підприємців разом! Junior EXPO 2025 продовжується у Львові!

13 квітня у серці Львова, у найбільш популярному ТРЦ міста Forum Lviv відбувся Junior EXPO 2025. Захід об’єднав 48 навчальних мінікомпаній із 45 закладів освіти Львівської, Закарпатської та Волинської областей.

Презентація вибіркових дисциплін для студентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Презентація вибіркових дисциплін для студентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі освіти 1-го та 2-го курсів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 09-10 квітня 2025 року зробили важливий крок уперед у своєму професійному розвитку, обравши вибіркові освітні компоненти на 2025-2026 навчальний рік.

Студентська конференція «Інновації в Україні та світі: стан, проблеми, перспективи»

Студентська конференція «Інновації в Україні та світі: стан, проблеми, перспективи»

8 квітня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася щорічна студентська науково-практична конференція на тему: «Інновації в Україні та світі: стан, проблеми, перспективи».

Усвідомлений вибір — запорука професійного зростання!

Усвідомлений вибір — запорука професійного зростання!

9 квітня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася презентація вибіркових освітніх компонент, які здобувачі освіти зможуть вивчати у наступному навчальному році.

Лекція від працівників Нацполіції України

Лекція від працівників Нацполіції України

Нашими гостями стали представники відділу кібербезпеки Національної поліції України. Вони провели для студентів змістовну лекцію, під час якої розповіли про реальні загрози в інформаційному просторі та способи їх уникнення.

Майстер-клас в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ із приготування змішаних напоїв

Майстер-клас в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ із приготування змішаних напоїв

8 квітня в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ Тетяна ГОЛДУН – викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції» разом зі студентами групи ВХП-2 (Марією РЕКОЮ та Тетяною ДІМІТРОВОЮ) провели майстер-клас “Змішані напої: історія та практика”, які розпочали із захопливої історії про походження мохіто…

Співпраця між студентськими радами Національного університету харчових технологій та ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»: шлях до спільного розвитку

Співпраця між студентськими радами Національного університету харчових технологій та ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»: шлях до спільного розвитку

Сучасна освіта разом із студентським самоврядуванням відіграє важливу роль у формуванні активного життя здобувачів освіти. Така співпраця між студентською радою університету та коледжем відкриватиме нові можливості для молоді, сприяючи її особистісному та професійному розвитку.