Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Спеціальності коледжу презентували у Ставропігійському вищому професійному училищі м. Львова

Спеціальності коледжу презентували у Ставропігійському вищому професійному училищі м. Львова

20 грудня 2022 року у Державному навчальному закладі «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова» відбувся круглий стіл з роботодавцями, зокрема презентували професії кухаря та офіціанта. На заході були присутні менеджер «Челентано рісторанте» Олег Боднарчук і викладач ВСП «Львівський фаховий коледж…

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в міжнародному ярмарку ECOGALA

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в міжнародному ярмарку ECOGALA

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вирушили до столиці Підкарпатського воєводства. Реалізація майстер-класів співпала з проведенням ECOGALA- XVI Міжнародного ярмарку високоякісних та екологічних харчових продуктів…

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Бещади та взяли участь в майстер-класах

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Бещади та взяли участь в майстер-класах

Після днів проведених за приготуванням регіональної кухні для учасників проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ настав час для ще однієї поїздки в студію.

Студенти коледжу – переможці кулінарного конкурсу EKOGALA 2022

Студенти коледжу – переможці кулінарного конкурсу EKOGALA 2022

16-17 грудня 2022 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Салій Арсен та Гандз Анна під керівництвом Голдун Тетяни Василівни взяли участь у 16 міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2022, який…

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в майстер-класах з приготування регіональних польських страв

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в майстер-класах з приготування регіональних польських страв

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класах в клубі сільських господарів у Пересітниці Республіки Польща.

Учасники проєкту Еразмус+ зустрілися з кулінарним критиком, взяли участь в майстер-класах та лекції з підприємництва

Учасники проєкту Еразмус+ зустрілися з кулінарним критиком, взяли участь в майстер-класах та лекції з підприємництва

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ зустріли Krzysztof Zieliński – кулінарного критика, журналіста та експерта регіональної кухні Підкарпатського воєводства Республіки Польща.

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) Республіки Польща

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) Республіки Польща

12 грудня 2022р. учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+, здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) – один з найбільших етнографічних парків…

Студенти коледжу – учасники обласного етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика

Студенти коледжу – учасники обласного етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика

Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Олих Юлія (спеціальність «Харчові технології», ОПП «Бродильне виробництво і виноробство») та Цвек Ростислав (спеціальність «Харчові технології», ОПП «Виробництво харчової продукції») взяли участь у ІІ (обласному) етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу імені…