Вітаємо зі святом!

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класах в клубі сільських господарів у Пересітниці Республіки Польща.
Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ зустріли Krzysztof Zieliński – кулінарного критика, журналіста та експерта регіональної кухні Підкарпатського воєводства Республіки Польща.
12 грудня 2022р. учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+, здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали Музей народної архітектури у місті Сянок (Sanok) – один з найбільших етнографічних парків…
Студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Олих Юлія (спеціальність «Харчові технології», ОПП «Бродильне виробництво і виноробство») та Цвек Ростислав (спеціальність «Харчові технології», ОПП «Виробництво харчової продукції») взяли участь у ІІ (обласному) етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу імені…
Десять здобувачів освіти та Іванна Дзюбан викладач Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 09-20 грудня 2022р. беруть участь в проєкті «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+, яка співфінансується за кошти Європейського Союзу.
09 грудня 2022 року відбулося підсумкове заняття здобувачів освіти ІІ курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» (група ГО-2а) та викладачів к.п.н. Ірини Тарасюк та Тетяни Яцини за підсумками навчальної практики «Вступ до фаху».
Курсовий проєкт — один із видів самостійної навчально-наукової роботи, що виконується студентами протягом семестру під керівництвом викладачів спецдисциплін з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, здобутих за час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.
Навчальна практика «Вступ до фаху» є невід’ємною складовою практичної підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Опанування фахом включає необхідність набуття комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення специфіки функціонування підприємств туристичного бізнесу в регіоні та важливість готельно-ресторанної справи на…