Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Профорієнтаційна робота продовжується…

Профорієнтаційна робота продовжується…

13.03.25р. викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Тетяна ЯЦИНА разом із здобувачами освіти групи ГРС-2 Оленою БОРШОВСЬКОЮ та Юлією ЗАХАРОЮ провели профорієнтаційний захід в ЗСОШ І-ІІІ ступеня 44 iм. Т.Г. Шевченка.

Студентська науково-практична конференція «Мультимедійні пристрої і сучасні методи проведення презентацій»

Студентська науково-практична конференція «Мультимедійні пристрої і сучасні методи проведення презентацій»

12 березня 2025 року в конференц-залі коледжу відбулася студентська науково-практична конференція на тему «Мультимедійні пристрої і сучасні методи проведення презентацій».

Гостьова онлайн-лекція «Використання засобів штучного інтелекту для навчання»

Гостьова онлайн-лекція «Використання засобів штучного інтелекту для навчання»

12 березня 2025 року у ВСП “Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ” відбулася гостьова лекція на тему: “Використання засобів штучного інтелекту для навчання”.

Урочисте вручення дипломів

Урочисте вручення дипломів

11 березня 2025 року у ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” відбулося урочисте вручення дипломів студентам-випускникам з таких спеціальностей: «Виробництво харчової продукції», «Готельно-ресторанна справа», «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», «Бродильне виробництво».

Гостьова лекція «Цифрові технології в сучасному бізнесі»

Гостьова лекція «Цифрові технології в сучасному бізнесі»

  12 березня 2025 року для здобувачів освіти економічного відділення була проведена гостьова лекція на тему: «Цифрові технології в сучасному бізнесі». Лектор – старший викладач кафедри економічної теорії Національного університету харчових технологій Швед Тетяна Володимирівна.

Гостьова лекція «Психологія самодопомоги»

Гостьова лекція «Психологія самодопомоги»

10 березня 2025 року для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою “Маркетинг” була проведена гостьова лекція на тему: «Психологія самодопомоги». Лектор – кандидат історичних наук, доцент кафедри гуманітарних дисциплін Національного університету харчових технологій Олена ПИВОВАРЕНКО наголосила, що психологічна самодопомога особливо актуальною…

Гостьова лекція на цікаву та актуальну тему для здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Гостьова лекція на цікаву та актуальну тему для здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

10 березня 2025 р. для студентів ОПП «Готельно-ресторанна справа» групи ГРС-1 відбулася надзвичайно цікава гостьова лекція на тему «Загальні особливості індустрії гостинності: вітчизняний та міжнародний досвід».

Гостьова лекція «Водні ресурси – основна складова стабільного розвитку»

Гостьова лекція «Водні ресурси – основна складова стабільного розвитку»

7 березня відбулась гостьова лекція на тему: “Водні ресурси – основна складова стабільного розвитку” для здобувачів освіти освітньо-професійрої програми “Бродильне виробництво і виноробство”.