Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Дев‘ятий день проєкту Еразмус+

Дев‘ятий день проєкту Еразмус+

Сьогодні, 11 листопада 2022 року, відбулося святкування 123 річниці відновлення незалежності Польщі. Це була чудова нагода провести активний день на свіжому повітрі, в поєднанні з розширенням знань про історію Польщі, вивченням спільного коріння. Окрім активного відпочинку, верхової їзди, ми ще…

Serdeczne gratulacje z okazji Dnia Niepodległości! Niech żyje Polska!

Serdeczne gratulacje z okazji Dnia Niepodległości! Niech żyje Polska!

Дорогий Польський народе! Прийміть щирі вітання від учасників проєкту Еразмус+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ з нагоди найбільшого національного державного свята Республіки Польща – Дня Незалежності! Ми шануємо наші доброзичливі відносини, вірну дружбу й історичну підтримку у…

Восьмий день проєкту Еразмус+

Восьмий день проєкту Еразмус+

Учасники проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ на майстер-класах вже випікали печиво, готували торти, створювали шоколад і варили каву. Сьогодні їм вдалося створити солодощі у вигляді льодяників та цукерок, і все…

Сьомий день проєкту Еразмус+

Сьомий день проєкту Еразмус+

Сьомий день учасників проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ розпочався з лекції про можливість отримання грошей з коштів ЄС під керівництвом експертки Анни Островської з Local Point European Information Fund. Студенти…

З Днем української писемності та мови вітають учасники проєкту Еразмус+

З Днем української писемності та мови вітають учасники проєкту Еразмус+

Сьогодні, 9 листопада, українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови. День, коли у нас є нагода вклонитися українському Слову в усій його красі та виразності, влучності та розмаїтті. Сьогодні за існування української мови,…

Шостий день проєкту Еразмус+

Шостий день проєкту Еразмус+

Сьогодні учасники проєкту «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ готували обід, а саме український червоний борщ, пампушки з часником, крученики, салат з моркви та картопляне п’юре. Борщ – це культурне надбання України, наша…

П‘ятий день проєкту Еразмус+

П‘ятий день проєкту Еразмус+

Учасники проєкту Еразмус+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали «Пияльню шоколаду Мирослава Пельчара» у місті Корчина Республіки Польща. «Пияльня» – не просто ресторація, а й шоколадна фабрика і музей. Серед експонатів – найбільший у Польщі шоколадний фонтан,…

Круглий стіл «Синергія в системі управління якістю освітніх послуг у закладах фахової передвищої освіти»

Круглий стіл «Синергія в системі управління якістю освітніх послуг у закладах фахової передвищої освіти»

Якість освіти є національним пріоритетом. Перемога над ворогом та подальший розвиток України як сучасної держави залежить від якості освіти, яку отримують її громадяни. У межах Тижня якості освіти комунікуємо з керівниками, заступниками керівників, методистами закладів фахової передвищої освіти. Управління Служби…

Четвертий день проєкту Еразмус+

Четвертий день проєкту Еразмус+

Учасники проєкту Еразмус+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відвідали Костел Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії в Дубецкі, невеликому містечку, яке відноситься до Підкарпатського воєводства. Засновником костелу побудованого в 1407 році був комендант Любліна Пітер Кміта. На початку…

Третій день проєкту Еразмус+

Третій день проєкту Еразмус+

Учасники проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вдосконалювали свої навики під керівництвом регіональних майстрів-кондитерів. Були представлені способи приготування, випікання та оздоблення тістечок, мафінів, капкейків, кексиків, «котячих очей», «гребінців». Також сьогодні відбулося…