ЗАПРОШУЄМО ВИПУСКНИКІВ ФАХОВИХ КОЛЕДЖІВ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ВСТУПУ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ БАКАЛАВРА
Набір на підготовчі курси
випускників коледжів

ЗАПРОШУЄМО ВИПУСКНИКІВ ФАХОВИХ КОЛЕДЖІВ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ВСТУПУ ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ БАКАЛАВРА
Згідно з навчальним планом і графіком навчального процесу з 24 по 28 січня 2022 р. у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувалася державна атестація студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» зі спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа».
27 січня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:
21 січня 2022 р. студенти Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3с), захистили звіти з виробничої практики.
День Соборності України — свято національної єдності, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
14 січня 2022 року на Старий Новий Рік студенти освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа” (група ГРС-1б) Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ разом зі своїм куратором Оксаною Березовецькою та Сантою з Лапландії щиро вітали працівників коледжу і студентів.
Відповідно до листа ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ “щодо попередження та профілактики травматизму на залізничному транспорті”, з метою недопущення нещасних випадків, збереження життя та здоров’я здобувачів освіти пропонуємо переглянути ролики, що розміщені на YouTube каналі за посиланнями: