Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкрите заняття у групі ХМК-3

Відкрите заняття у групі ХМК-3

4 березня викладач Оксана БЄЛЄВЦЕВА провела відкрите заняття для здобувачів ІІІ курсу, ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” з дисципліни “Технологія кондитерського виробництва” на тему : “Виробництво карамелі”.

Літературний онлайн-марафон «Єднаймо душі словом Кобзаря!»

Літературний онлайн-марафон «Єднаймо душі словом Кобзаря!»

Здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» долучилися до літературного онлайн-марафону, присвяченого пам’яті Тараса Шевченка, вшанувавши видатного українського поета.

Гостьова лекція на тему: «Просто макарони: чи справді там все так просто?»

Гостьова лекція на тему: «Просто макарони: чи справді там все так просто?»

04 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» відбулася гостьова онлайн-лекція.

Гостьова лекція на тему: «Меню – візитна картка ресторану»

Гостьова лекція на тему: «Меню – візитна картка ресторану»

04 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» відбулася цікава та інформативна гостьова лекція на тему «Меню – візитна картка ресторану».

Гостьова лекція «Правило Золотого перерізу»

Гостьова лекція «Правило Золотого перерізу»

3 березня для здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійних програм «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод» та «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» (групи БВ – 3 та ХМК – 3) відбулася гостьова лекція на…

Гостьова лекція «Дріжджі – найкультурніші мікроорганізми»

Гостьова лекція «Дріжджі – найкультурніші мікроорганізми»

3 березня 2025 року відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою “Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод” (група НХП-2) на тему: “Дріжджі – найкультурніші мікроорганізми” за участю лектора кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни БЕЛЕМЕЦЬ.

Виїзне заняття на кавову фабрику «ГАЛКА»

Виїзне заняття на кавову фабрику «ГАЛКА»

З метою формування програмних результатів навчання з дисципліни “Технологічне устаткування галузі” здобувачі групи ХМК-2 спеціальності “Харчові технології” ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” під керівництвом викладача Наталії Глюзицької та за участі представників адміністрації коледжу і викладачів циклової…

Гостьова лекція на тему: “Біомоніторинг. Як за допомогою живих організмів оцінити стан навколишнього середовища?”

Гостьова лекція на тему: “Біомоніторинг. Як за допомогою живих організмів оцінити стан навколишнього середовища?”

28 лютого 2025 року здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП “Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод” та “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” були учасниками надзвичайно цікавої та пізнавальної гостьової лекції, присвяченої біомоніторингу – науці,…

Державний комплексний екзамен

Державний комплексний екзамен

25-28 лютого 2025 року здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» – груп ГРС-4а та ГРС-4б ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” складали державний комплексний іспит.