Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Гостьова лекція «Дріжджі – найкультурніші мікроорганізми»

Гостьова лекція «Дріжджі – найкультурніші мікроорганізми»

3 березня 2025 року відбулася гостьова лекція для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою “Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод” (група НХП-2) на тему: “Дріжджі – найкультурніші мікроорганізми” за участю лектора кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни БЕЛЕМЕЦЬ.

Виїзне заняття на кавову фабрику «ГАЛКА»

Виїзне заняття на кавову фабрику «ГАЛКА»

З метою формування програмних результатів навчання з дисципліни “Технологічне устаткування галузі” здобувачі групи ХМК-2 спеціальності “Харчові технології” ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” під керівництвом викладача Наталії Глюзицької та за участі представників адміністрації коледжу і викладачів циклової…

Гостьова лекція на тему: “Біомоніторинг. Як за допомогою живих організмів оцінити стан навколишнього середовища?”

Гостьова лекція на тему: “Біомоніторинг. Як за допомогою живих організмів оцінити стан навколишнього середовища?”

28 лютого 2025 року здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології ОПП “Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод” та “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” були учасниками надзвичайно цікавої та пізнавальної гостьової лекції, присвяченої біомоніторингу – науці,…

Державний комплексний екзамен

Державний комплексний екзамен

25-28 лютого 2025 року здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» – груп ГРС-4а та ГРС-4б ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” складали державний комплексний іспит.

Кваліфікаційний іспит у групі ХМК-3с

Кваліфікаційний іспит у групі ХМК-3с

25 і 26 лютого здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» спеціальності «Харчові тахнології», освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” успішно склали фаховий кваліфікаційний іспит, який є заключним етапом навчання в коледжі.

27 лютого 2025 року відбувся державний іспит здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Бродильне виробництво і виноробство»

27 лютого 2025 року відбувся державний іспит здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Бродильне виробництво і виноробство»

Здобувачі освіти показали високий рівень знань для присвоєння їм освітньо-професійного ступеня “фаховий молодший бакалавр” з таких освітніх компонентів: технологія галузі, технологічне устаткування галузі та методи контролю виробництва галузі.


Гостьова лекція «Україна на світовій арені – твоє майбутнє»

Гостьова лекція «Україна на світовій арені – твоє майбутнє»

26 лютого 2025 року здобувачі освіти спеціальностей “Маркетинг” (освітньо-професійна програма “Маркетинг”) та “Облік і оподаткування” (ОПП “Диджитал облі і оподаткування”) були учасниками гостьової лекції, яку проводив доцент кафедри міжнародної економіки Національного університету харчових технологій Саблук Віталій Петрович на тему: “Україна…

Здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» склали кваліфікаційний іспит.

Здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» склали кваліфікаційний іспит.

Упродовж 25.02 – 26.02.2025р. здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» складали кваліфікаційний іспит.