27 лютого 2025 р. здобувачі освіти спеціальності «Готельно- ресторанна справа», групи ГРС-2 разом з куратором Тетяною ЯЦИНОЮ переглянули виставу «Львівське танго» у театрі імені Марії Заньковецької.
Позааудиторне студентське життя

27 лютого 2025 р. здобувачі освіти спеціальності «Готельно- ресторанна справа», групи ГРС-2 разом з куратором Тетяною ЯЦИНОЮ переглянули виставу «Львівське танго» у театрі імені Марії Заньковецької.
Здобувачі освіти показали високий рівень знань для присвоєння їм освітньо-професійного ступеня “фаховий молодший бакалавр” з таких освітніх компонентів: технологія галузі, технологічне устаткування галузі та методи контролю виробництва галузі.
26 лютого 2025 року здобувачі освіти спеціальностей “Маркетинг” (освітньо-професійна програма “Маркетинг”) та “Облік і оподаткування” (ОПП “Диджитал облі і оподаткування”) були учасниками гостьової лекції, яку проводив доцент кафедри міжнародної економіки Національного університету харчових технологій Саблук Віталій Петрович на тему: “Україна…
Упродовж 25.02 – 26.02.2025р. здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» складали кваліфікаційний іспит.
26 лютого здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою “Бродильне виробництво і виноробство” в змішаному форматі успішно захистили дипломні проєкти.
25 лютого 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» відбулася гостьова лекція на тему: «Професія «Аналітик даних». Захід проходив дистанційно за участю старшого викладача, доктора філософії Михайла ГРАМИ з Національного університету харчових технологій.
25 лютого 2025 року здобувачі освіти спеціальності 133 “Галузеве машинобудування” ОПП «Інжиніринг обладнання харчових виробництв» мали чудову нагоду взяти участь у гостьовій лекції, яку провели викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Національного університету харчових технологій – Роман ЯКОБЧУК…
Захід розпочався з виконання Гімну України. Ведучі урочистого заходу розповіли про усі події Революції Гідності та про сміливих людей, які віддали своє життя за свободу та справедливість.
25 лютого 2025 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось чергове засідання школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:
Смачна “Валентинка” у День Закоханих – це трендові цукерки у формі серця. Їх приготували студенти групи ВХП-2 разом з Тетяною Голдун на гуртку «Майбутній ресторатор». Це ідеальна насолода, щоб поділитися теплом і любов’ю!