Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Смак любові – у кожному шматочку!

Смак любові – у кожному шматочку!

Смачна “Валентинка” у День Закоханих – це трендові цукерки у формі серця. Їх приготували студенти групи ВХП-2 разом з Тетяною Голдун на гуртку «Майбутній ресторатор». Це ідеальна насолода, щоб поділитися теплом і любов’ю!

Відкрите практичне заняття – досвід, набутий в команді

Відкрите практичне заняття – досвід, набутий в команді

    24 лютого викладач ЦК «Виробництво харчової продукції» – Тетяна НІЧКАЛО провела відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», на тему:«Технологія холодних страв і закусок» у групі ВХП-3.


Виховний захід у гуртожитку коледжу до Міжнародного дня рідної мови

Виховний захід у гуртожитку коледжу до Міжнародного дня рідної мови

З нагоди Міжнародного дня рідної мови у гуртожитку від ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся захід, який організувала студентська рада разом із вихователем Валентиною СЕНЮК.

Виробнича практика: досвід, знання та перші професійні кроки!

Виробнича практика: досвід, знання та перші професійні кроки!

Студенти ІV курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” успішно завершили виробничу практику та 21 лютого 2025 року під час захисту звітів продемонстрували свої презентації.


Викладачі у ритмі інновацій: успішний тренінг з SERVIO

Викладачі у ритмі інновацій: успішний тренінг з SERVIO

20 лютого 2025 року викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи Оксана ШНЯК, Наталія ЧЕРЕДНЯК, Іванна ДЗЮБАН, Тетяна ЯЦИНА та викладачі циклової комісії компʼютерних технологій та економічних дисциплін Володимир ГРИЦАК, Ольга ПІХ та Дмитро ТЕСЛЯ успішно завершили тренінг з опанування програмного забезпечення…

Навчаємось цікаво!

Навчаємось цікаво!

19.02.2025 р. з дисципліни «Технологія напоїв оздоровчого і функціонального призначення» для здобувачів освіти ОПП «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод» було проведено гостьову лекцію на тему: «Виробництво соків з мʼякоттю».

Заняття-екскурсія на пекарні-кондитерській SHOco

Заняття-екскурсія на пекарні-кондитерській SHOco

18 лютого відбулося виїзне заняття з дисципліни “Технологія хлібопекарського виробництва ” для здобувачів освіти групи ХМК-2, ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» під керівництвом викладача Уляни МАЛАНЮК.

День Героїв Сотні – це пам’ять про усіх загиблих під час Єврореволюції або Революції гідності, як її називають у народі

День Героїв Сотні – це пам’ять про усіх загиблих під час Єврореволюції або Революції гідності, як її називають у народі

80 днів і ночей… Тривожних, заплаканих і вимолених… Нерівною була ця боротьба! Влада, сила і гроші – проти гарячого серця. Зло – проти добра. Куля – проти мрії.

«Любов придумана не нами, вона від Бога нам дана…»

«Любов придумана не нами, вона від Бога нам дана…»

У актовому залі ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся святковий вечір до Дня святого Валентина, на якому студенти розповіли про легенду походження цього свята, декламували поезії англійською мовою, відтворили діалог двох закоханих сердець – Ромео і…