✅Відбулась конференція за результатами навчально – технологічної практики здобувачів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів”, “Бродильне виробництво і виноробство” ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” на тему: “Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництв харчових продуктів”.
Навчально – технологічна практика, це невід’ємна важлива складова підготовки висококваліфікованих фахівців галузі харчових виробництв та є продовженням навчального процесу безпосередньо в умовах виробництва. Цьогоріч наші здобувачі, після тривалої перерви, спричиненої викликами в суспільстві( пандемія, війна)мали змогу знову повноцінно оф-лайн відчути смак виробництва, практично спробувати себе в якості майбутніх фахівців, що підтвердили цікавими презентаціями.
До заходу долучились стейкхолдери з АТ Львівська кондитерська фабрика “Світоч”, ТОВ ” Біскотті’, ТОВ ТВК “Перша приватна броварня”.
Дякуємо адміністрації коледжу, здобувачам і всім гостям за участь в конференції!