Відбувся творчий конкурс на кращу презентацію “Моя спеціальність” серед здобувачів 3-4-х курсів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів “, “Бродильне виробництво і виноробство “, метою якого було розкриття творчого потенціалу особистості, вміння пропонувати своє бачення щодо популяризації спеціальності, здатність виконувати креативні завдання, що засвідчує готовність до майбутнього фаху, адже технолог – це творець!
Конкурс оцінювало журі з представників адміністрації за наступними критеріями:
- гасло спеціальності та зовнішній вигляд учасника;
- відповідність презентації темі;
- наявність в презентації ілюстрованих матеріалів;
- вміння представлення учасником презентації;
- висновок- переконання, чому я обрав(ла) цю спеціальність.
Члени жюрі визначили переможців конкурсу та відзначили призами усіх учасників.
Захід відбувся в теплій, творчій атмосфері і склав приємні враження для всіх присутніх!