4 березня викладач Оксана БЄЛЄВЦЕВА провела відкрите заняття для здобувачів ІІІ курсу, ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” з дисципліни “Технологія кондитерського виробництва” на тему : “Виробництво карамелі”.
Метою заняття було:
– вивчити та ознайомитись із класифікацією карамелі;
– вивчити основну сировину та способи виробництва карамелі, зрозуміти як впливає певний вид сировини на якість готової продукції;
– розвинути творчу ініціативу і активність здобувачів освіти, вдосконалювати теоретичні і практичні знання із дисципліни;
– виховувати почуття відповідальності, старанність та уважність, любов до обраної професії. Адже від якості роботи технолога залежить якість готової продукції, безпека і здоров’я споживачів!
Заняття було насичене різноманітними формами подачі матеріалу, що сприяло його ефективному засвоєнню.
Відкрите заняття проведено на високому методичному рівні, викладачка зуміла зацікавити аудиторію, створити комфортну атмосферу для навчання та спонукати здобувачів до активної участі.
Заняття відвідали методист коледжу Ольга ТУРИЦЯ, завідувач технологічного відділення Наталія ДЕМЦЮХ, викладачі циклової комісії Уляна МАЛАНЮК, к.т.н. , доц. Валентина РАК, Наталія ГЛЮЗИЦЬКА, які дали позитивну оцінку проведеному заняттю і відзначили професійне зростання викладача.