Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Підсумки виробничої практики здобувачiв освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 червня здобувачі груп ГРС-3 та ГРС-2с, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», успішно захистили звіти з виробничої практики.

Практична підготовка відбувалась на базі провідних закладів галузі, серед яких:
фешенебельні готелі «Leopolis», «Nobilis», «Fest», «Дністер», ГВК «Отаман» та інші.

Під час захисту здобувачі презентували результати своєї практичної діяльності, демонструючи професійні компетентності, уміння працювати в реальних умовах індустрії гостинності, а також аналітичні здібності та комунікаційні навички.

Члени комісії, у складі Наталії ЧЕРЕДНЯК, Оксани ШНЯК, Іванни ДЗЮБАН та Миколи ШЕГДИ відзначили високий рівень підготовки здобувачів освіти та їхню мотивацію до подальшого професійного розвитку.

Вітаємо студентів із гідним завершенням важливого етапу практичної підготовки! Бажаємо нових звершень та натхнення в обраній професії!