Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Солодкі враження дев’ятикласників у коледжі

25 листопада учні 9-х класів СЗШ 77 долучилися до заняття в межах проєкту #SchoolProfiLab. Школярі мали нагоду спробувати себе в ролі майбутніх технологів та власноруч приготувати крафтові цукерки «Рафаелло».

Голова циклової комісії технології хлібопекарського й кондитерського виробництв Уляна Маланюк познайомила учнів з особливостями професії харчового технолога, розповіла про можливості працевлаштування та актуальність фаху на сучасному ринку праці.

Викладачка Оксана Бєлєвцева провела змістовні майстер-класи, під час яких школярі не лише виготовляли та дегустували цукерки, а й ознайомилися з технологією приготування тіста для ароматних імбирних пряників.

Сподіваємося, що такі заняття допоможуть учням відкрити для себе світ харчових технологій і впевнено зробити крок до майбутнього фаху.