Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Правила прийому


Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - prijmalna2web.jpg

Умови прийому до закладів фахової передвищої освіти 2021 року

Наказ МОН від 30.10.2020 № 1342 «Про затвердження Умов прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2021 році»


ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДО ВСП «ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НУХТ» У 2021 РОЦІ

Ці правила регламентують порядок організації та проведення прийому на навчання до ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій».

Правила прийому до Національного університету харчових технологій (в т.ч. для відокремлених структурних підрозділів) у 2021 році


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу icons8-скачать-48.png  Завантажити Правила прийому до ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій» у 2021р.

Інформаційна таблиця 1
Перелік освітньо- професійних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання

Інформаційна таблиця 2
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули базову загальну середню освіту

Інформаційна таблиця 3
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули повну загальну середню освіту

Інформаційна таблиця 4
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника