Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі коледжу беруть активну участь
у всеукраїнських конференціях

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kva1.jpg

2 листопада 2021 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні питання методики викладання загальноосвітніх дисциплін в умовах реформування закладів фахової передвищої освіти», організована Спілкою голів обласних рад директорів закладів фахової передвищої освіти України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Київським фаховим коледжем електронних приладів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kva2.jpg

Участь в конференції брали директори, заступники директорів, голови методичних об’єднань, методисти, викладачі закладів фахової передвищої освіти. Серед учасників з доповіддю на тему «Підвищення кваліфікації педагогів в умовах реформування ЗФПО» виступила методист Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, к.п.н. Ольга Туриця, наголосивши на основних питаннях і напрямах, формах і видах, обсягу підвищення кваліфікації педагогів; конкретизувавши інформацію про курси підвищення кваліфікації, стажування, індивідуальну програму стажування, результати підвищення кваліфікації педагогів та ін.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kva3.jpg

На секційних засіданнях були розглянуті питання про:
– сучасні психологічні та педагогічні методи викладання;
– впровадження новітніх технологій у викладанні загальноосвітніх дисциплін;
– дистанційну освіту в умовах адаптивного карантину;
– виховну роботу як складову освітнього процесу та ін.

Висловлюємо подяку організаторам за запрошення і можливість брати участь у роботі науково-практичної конференції, цікаву програму і набуття досвіду.