Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Вшановуємо пам’ять героїв Небесної Сотні!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу geroi.jpg

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих героїв, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободу людини, європейське майбутнє України.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу DuATqpvvhZ8.jpg

Гідність, свобода, відвага, єдність, честь – стали одними з головних об’єднавчих цінностей Революції Гідності. Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Кожен здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради нової України. Ми вшановуємо пам’яті людей, які відкрили нам очі, змусили подивитись на життя по іншому, які своїм прикладом показали як потрібно відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 22222222222222-1024x583.jpg

Студентський та педагогічний колектив коледжу висловлює щиру вдячність і повагу нашим випускникам та викладачам всім захисникам України! Дякуємо Героям Небесної Сотні, воїнам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил за те, що не пошкодували життя заради нас з вами, заради нашого майбутнього! Спасибі всім, хто відстояв Майдан та захищає наші кордони від ворога на сході в час війни, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності!

Цілу Вкраїну затуляли ви собою,
Самі беззахисні на площі у вогні.
Ридало небо, рвалося надвоє,
Бо ще не бачило подібної борні.
Так дорого за волю заплатили,
Такий тернистий до свободи шлях,
Небесну сотню зорі освітили,
Щоби безсмертною лишилась у віках.