14 квітня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:
1. Проблеми ефективної організації зворотнього зв’язку при очному і дистанційному навчанні та шляхи їх вирішення.
Доповідач: викладач циклової комісії виробництва харчової продукції Нічкало Т.Р.
2. Практичні аспекти кейс-методу навчання як інтерактивної технології проведення занять з дисципліни.
Доповідач: к.т.н., доцент, викладач циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв, викладач-методист Рак В.П.