Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулося онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped01.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped02.jpg

14 квітня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:

1. Проблеми ефективної організації зворотнього зв’язку при очному і дистанційному навчанні та шляхи їх вирішення.
Доповідач: викладач циклової комісії виробництва харчової продукції Нічкало Т.Р.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped06.jpg

2. Практичні аспекти кейс-методу навчання як інтерактивної технології проведення занять з дисципліни.
Доповідач: к.т.н., доцент, викладач циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв, викладач-методист Рак В.П.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ppped12.jpg