Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкрите заняття з дисципліни
«Економіка, організація, планування та управління»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kal1.jpg

23 листопада 2021 р. викладач-методист циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ к.е.н. Старик Р.Я. в дистанційному режимі провела відкрите заняття з дисципліни «Економіка, організація, планування та управління» для студентів спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійна програма «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» (група ХМК-3с) на тему «Калькуляція собівартості продукції» з використанням інноваційних методів навчання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kal2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kal3.jpg

Адміністрація, методисти, голови циклових комісій, викладачі відзначили високий навчально-методичний рівень викладу матеріалу з дотриманням усіх структурних елементів заняття, доступністю, чіткістю, конкретністю в поєднанні з практичними навичками та інтерактивністю.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kal4.jpg

Під час заняття вміло використані міжпредметні зв’язки з іншими дисциплінами.