Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

День гостинності у коледжі (онлайн)

Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ – шануємо традиції, творимо сьогодення, крокуємо в майбутнє!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dni-gost-1-1024x711.jpg

27 березня 2021 року відбувся онлайн День гостинності Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.

Трансляція відбулася у Zoom, відео-запис доступний на офіційному You Tube каналі коледжу https://www.youtube.com/watch?v=9eYbwqBSTLc&t=258s Запрошуємо усіх до перегляду!

Презентували коледж:
🗸   Михайло Володимирович Григорців– к.е.н, доцент, заслужений працівник освіти, директор коледжу, заступники директора і завідувачі відділень.

Модератором трансляції виступила:
🗸   Журавель Юлія Вікторівна – к.е.н., завідувач механіко-технологічного відділення, відповідальний секретар відбіркової комісії.

Спікерами зустрічі були:
🗸   Тарасюк Ірина Володимирівна – к.п.н., заступник директора з навчальної роботи,
🗸   Дідик Григорій Васильович – заступник директора з навчально-виробничої роботи,
🗸   Сембай Наталія Миколаївна – заступник директора з виховної роботи,
🗸   Сколоздра Дмитро Романович – завідувач відділення готельно-ресторанної справи,
🗸   Березюк Тарас Зеновійович – завідувач економіко-технологічного відділення,
🗸   Грицак Володимир Андрійович – відповідальний секретар приймальної комісії коледжу.

Під час трансляції вступники відвідали відеоекскурсію коледжем від студентів та випускників, ознайомилися з лабораторіями, аудиторіями, комп’ютерними класами, їдальнею, спортивними локаціями, місцями творчої реалізації студентів. Також вступники та їх батьки отримали відповіді на запитання про діяльність коледжу та вступну кампанію у 2021 році.

Отримуйте своєчасно інформацію про вступну кампанію-2021 на офіційному сайті коледжу http://lfkhp.com.ua/ у рубриці «Абітурієнту». Дізнавайтеся про цікаві заходи, дні гостинності спеціальностей, яскраве студентське життя на наших офіційних сторінках у Фейсбук та Інстаграм.

Долучайтеся до офіційному Viber-чату коледжу та отримуйте відповіді на всі ваші запитання https://invite.viber.com/….

Заповніть наведену нижче анкету – це стане Вашим першим кроком до навчання у ЛФКХПП НУХТ. Наші спеціалісти приймальної комісії зв’яжуться з Вами та нададуть консультацію з усіх питань, які Вас цікавлять!

Анкета абітурієнта https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdhAOCpvMo…/viewform…

ЛФКХПП НУХТ – твій шлях до успіху! Оскільки, наша філософія – студентоцентризм: зелена вулиця амбіціозним, творчим, талановитим студентам та їх проєктам!

 * *  *

Думки в голос про навчання, дозвілля та практику студентів ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” !

Ми любимо наших студентів не менше, аніж вони люблять свій коледж!

Запрошуємо на навчання!
Долучайся до нашої дружньої студентської родини!