Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Державний комплексний кваліфікаційний іспит

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza1.jpg

​Згідно з навчальним планом і графіком навчального процесу з 24 по 28 січня 2022 р. у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувалася державна атестація студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» зі спеціальності 241«Готельно-ресторанна справа». У зв’язку з карантинними обмеженнями іспит проходив у дистанційному режимі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza3.jpg

​Всі студенти та члени комісії вийшли на зв’язок за допомогою платформи Google Meet.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza2.jpg

Директор коледжу к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Михайло Григорців – заступник голови комісії привітав студентів з початком іспиту, представив екзаменаційну комісію та передав слово голові комісії – керівнику відділу активних продажів департаменту продажів та маркетингу КБ Київ мережі готелів Reikarz -Христині Кагуй.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza4.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza12.jpg

Голова та члени комісії побажали студетам успіхів та плідної роботи. До складання екзамену приступили 43 студенти, яким було надано доступ до екзаменаційних білетів, що містили тестування у вигляді Google форми, ситуаційне завдання та чотири теоретичних питання з навчальних дисциплін: «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Основи менеджменту», «Гігієна та санітарія на в підприємствах готельного типу», «Охорона праці в галузі».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza8.jpg

​Процес здачі іспиту відбувся на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії. Студенти повною мірою показали набуті у процесі навчання знання та всі успішно здали екзамен. Члени державної кваліфікаційної комісії відмітили правильні, чіткі відповіді, побудовані в логічній послідовності на теоретичні питання у таких студентів як: Оксана Мисько, Софія Буляк, Ірина Козак (група ГРС-4а), Софія Суха, Юлія Йонич, Зоряна Кіндій (група ГРС-4б), Деблюк Уляна (група ГРС-3с).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza9.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekza13.jpg

Комплексність підсумкових випробувань дозволила оцінити реальні знання, сформованість умінь та навичок, якими повинен володіти випускник навчального закладу фахової передвищої освіти.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу shkool2.jpg

​Вітаємо наших випускників з успішним складанням кваліфікаційного екзамену! Життя готує для вас ще багато різноманітних екзаменів та випробувань, які ми бажаємо скласти на “відмінно”!