Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott01.jpg

27 січня 2023 року у змішаному форматі відбувся захист звітів за результатами проходження виробничої практики здобувачами освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3з ).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott03.jpg

Метою виробничої практики є опанування студентами сучасних методів та форм організації праці у сфері їх майбутньої професійної діяльності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott04-05.jpg

Комісія у складі викладачів циклової комісії готельного обслуговування Оксани Шняк, Наталії Чередняк, Тетяни Яцини, Тетяни Гарасим, Іванни Дзюбан відзначили роботи студентів: Оксани Галанюк, Ольги Швед (база практики – «Банк Готель»), Вероніки Вінчури (база практики – готель «Нобіліс»), Єви-Марії Костюшко (база практики Ресторан «Frizzante»).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott07.jpg

Знання та навики, які отримали студенти під час проходження виробничої практики в майбутньому стануть надійним підґрунтям їх професійного зростання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу phott09-10-11.jpg

Вітаємо студентів з успішним захистом і бажаємо успіхів в подальшій підготовці до кваліфікаційного іспиту!

Разом до перемоги!