14 травня 2021 року в конференц-залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій відбулася науково-практична конференція на тему “Взаємозв’язок хімічних дисциплін з технологіями харчових виробництв”, організована головою циклової комісії хімічних дисциплін, к.п.н. Турицею О.О., викладачем–методистом Бараняк О.Г., старшим викладачем Довгаником Є.Д.
У заході брали участь студенти І та ІІ курсів (Сиплива Д., Мурин С., Кондрин В, Попівняк А., Попович А.), які розповіли про взаємозв’язок неорганічної, органічної, аналітичної, фізичної і колоїдної, харчової хімій, біохімії з технологіями харчових виробництв.
Запрошені представники з харчових компаній: інженер з безпечності харчових продуктів Глуховецька Любов Романівна (ТзОВ “Віденська кава”), інженер якості Свідерко Олеся Іванівна (ПП “Оліяр”), які виступили з цікавими доповідями і презентаціями, наголосивши на важливості вивчення хімічних дисциплін, їх взаємозв’язку з технологіями харчових виробництв.
Були присутні представники адміністрації коледжу, методисти, викладачі ЦК, студенти.
Наприкінці конференції заступник директора з навчальної роботи, к.п.н. Тарасюк І.В.;заступник директора з навчально-виробничої роботи Дідик Г.В. і голова циклової комісії хімічних дисциплін, к.п.н. Туриця О.О. відзначили про досягнення поставленої мети і плідну співпрацю з представниками харчових виробництв.
Ми щиро вдячні всім учасникам науково-практичної конференції.