Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Лабораторна робота
“Контроль виходу хлібобулочних виробів”

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу naz5.jpg

11 і 13 вересня 2021р. у студентів груп ХМК-3с і ХМК-4 Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулась лабораторна робота з дисципліни «Технохімічний контроль галузі» на тему: «Контроль виходу хлібобулочних виробів». Заняття відбулось під керівництвом викладачів Бєлєвцевої Оксани Петрівни і Назар Мар’яни Ігорівни.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу naz1.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу naz3.jpg

Під час лабораторної роботи студенти закріпили теоретичний матеріал, навчились контролювати технологічний процес виробництва, провели розрахунки виходу готової продукції, проаналізували готову продукцію за органолептичною оцінкою та зробили висновки про виконану роботу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу naz2-461x1024.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу naz4-605x1024.jpg