Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ у проєкті ЄС Еразмус+

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу err05.jpg

«Моя любов до Батьківщини не примушує мене заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більше я люблю Вітчизну, тим більше намагаюсь збагатити мою країну скарбами, здобутими не з її надр». Так сказав Вольтер, і ми не можемо не погодитись з його думкою.

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх найближчих сусідів, які підтримують нас у нашій боротьбі. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства, культуру, історію, звичаї та традиції.

Європейський Союз у межах Програми Еразмус+ відкрив можливості участі та співпраці між закладами сфери професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти України та ЄС і гранти на мобільність для студентів та працівників таких закладів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу err01.jpg

Наш коледж – серед номінантів проекту «В дорозі до солодкого життя» і буде реалізовувати його у Республіці Польща. Впродовж двох тижнів 20 студентів коледжу і керівники групи Наталія Сембай та Ірина Тарасюк вивчатимуть досвід кондитерського мистецтва, впровадження інноваційних технологій, нові техніки та тренди кондитерського ринку, мистецтво бариста, ознайомляться з старовинними рецептами регіональної кухні в новій інтерпритації, братимуть участь у різноманітних платформах та дискусіях, цікавих подорожах, екскурсіях та ін.

Всі витрати, пов’язаний з проектом, бере на себе Європейський Союз.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу err02.jpg

Отож, сьогодні 03 листопада 2022р. ми розпочали із зустрічі учасників проекту з директором коледжу, к.е.н., доцентом Михайлом Григорцівим.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу err03.jpg

Михайло Володимирович привітав студентів та побажав творчого натхнення, наснаги до здобуття нових знань, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу err04.jpg

Дякуємо, ректору Національного університету харчових тенологій, д.т.н., професору Олександру Юхимовичу Шевченку за сприяння та підтримку нашої участі у проекті Еразмус+ для реалізації міжнародної освітньої мобільності молоді, що є важливим інструментом розвитку потенціалу студентства.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу err06.jpg