Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Навчальна практика

З 25.03 по 05.04.24 року викладач ЦК технології бродильних виробництв Довбуш О.Б. проводила навчальну практику в групі НХП-1с. Під час практики студенти закріпили теоретичні знання з дисципліни “Технологія солоду і солодових екстрактів”, набули практичних навичок з приготування ячмінного солоду в лабораторії ТХК бродильних виробництв, ознайомилися з історією виробництва солоду і пивоваріння в Музейно-культурному комплексі- «Львіварня», а також з технологією приготування пива на міні-пивоварнях: «Старгород», «BRATER», театрі пива «Правда».

Студенти виявили велику зацікавленість з приготування солоду власними руками, спостерігали за змінами в зерні в процесі пророщування, вирішували можливі відхилення від технологічного процесу.

На завершення практики студенти підготували цікаві презентації про свою спеціальність і захистили звіти.