Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Новий навчальний посібник

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gorod-book-web.jpg

Ми раді поділитися гарною новиною – нещодавно з друку вийшов навчальний посібник для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» закладів фахової передвищої освіти та вищої освіти «Комп’ютерна графіка. Вступ до Autodesk Inventor».

Авторами посібника є І.В. Дмитрів, Р.В. Городняк, М.А. Карп.
Особливо приємно, що одним з авторів посібника є голова циклової комісії обладнання харчових виробництв ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ, к.т.н. Городняк Роман Васильович.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gorod11-web.jpgЦе зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gorod12-web.jpg

У навчальному посібнику висвітлені особливості інтерфейсу Autodesk Inventor Professional 2020, основні команди та способи їх введення. Розглянуто методики створення та редагування тривимірних параметричних моделей деталей, складальних одиниць, особливості нанесення та редагування розмірів на електронних кресленнях. Розкрито можливості виконання інженерних розрахунків деталей та спряжень на міцність з використанням методу кінцевих елементів.
Вітаємо авторів та студентство з виходом нового чудового видання!

Пишаємося здобутками наших колег!