Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Профорієнтаційна зустріч у вищому професійному училищі

3 квітня 2024 року у Львівському вищому професійному училищі харчових технологій відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями випускових груп училища, організована викладачами циклової комісії економічних дисциплін.

Романа СТАРИК разом із студентами: Соломією СМЕРЕКОЮ, Іриною ЗНЕТИНЯК, Соломією ТУРЧИН та Аміною ФЕДОРЧУК детально розповіли про важливість і актуальність спеціальностей “Маркетинг” та “Диджитал облік і оподаткування”. Під час заходу учні з зацікавленістю слухали презентації та активно ставили запитання стосовно майбутньої професії.

Завдяки цій ініціативі, слухачі отримали унікальну можливість глибше зрозуміти вимоги сучасного ринку праці та значення навичок, які вони можуть розвинути, обравши навчання за спеціальностями “Маркетинг” та “Диджитал облік і оподаткування”. Особлива увага була приділена зростаючій потребі у фахівцях цих галузей, що є відгуком на динамічні зміни в економіці та технологіях.

В ході зустрічі студенти поділились власним досвідом навчання, підкреслюючи, як теоретичні знання та практичні навички, отримані під час навчання в коледжі, допомагають їм у професійній діяльності. Вони також наголосили на значенні міждисциплінарних знань та вмінні адаптуватися до нових умов роботи.

Висловлюємо подяку керівництву ліцею за надану підтримку в підготовці та проведенні цього заходу.