Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Профорієнтаційна робота у Жовківських закладах загальної середньої освіти №1 та №2

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу proff01.jpg

З метою залучення до вступної кампанії 2023 року у Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ професійно орієнтованих здобувачів освіти, колектив коледжу ретельно планує, обговорює та впроваджує в життя ідеї проведення профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю – випускниками закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу proff03.jpg

Звичайно, розширюючи з кожним роком перелік заходів щодо залучення вступників до нашого закладу, важливою і невід’ємною складовою цього процесу залишається відвідування викладачами коледжу закладів освіти, що дає змогу особисто зустрітися з їх випускниками, поспілкуватися та відповісти на запитання, які найбільше цікавлять учнів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу proff04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу proff02-05.jpg

Система профорієнтаційних заходів (презентація, живе та онлайн-спілкування, поширення рекламно-інформаційних проспектів тощо) дозволяє всебічно ознайомити учнів із особливостями та перевагами отримання освіти за освітньо-професійними програмами коледжу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу proff08-09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу proff06.jpg

9 березня 2023 року викладачами циклової комісії технології харчових виробництв – Олександрою Довбуш, Лідією Вольською та Оксаною Шняк – викладачем циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи, було проведено зустрічі з учнями 9-х та 11-х класів ЗЗСО № 1 і ЗЗСО № 2 м. Жовкви