Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Профорієнтаційна зустріч щодо навчання за освітньою програмою «Маркетинг»

2 квітня 2024 р. науково-педагогічні працівники кафедри економіки і маркетингу Інституту просторого планування та перспективних технологій (ІППТ) Національного університету «Львівська політехніка» – в. о. завідувача, д.е.н., проф. Максим Безпарточний та к.е.н., ст. викладач Юлія Журавель, к.е.н., ст. викладач Марія Піх провели профорієнтаційну зустріч щодо навчання за освітньою програмою «Маркетинг» освітнього ступеня бакалавр для студентів економічних та інших спеціальностей Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.

Максим Безпарточний розповів про можливості навчання в ІППТ за спеціальністю «Маркетинг», особливості освітньої програми, умови вступу і документи, які необхідно подавати.

У презентації було наведено інформацію про можливості, які створено на кафедрі щодо розкриття власного потенціалу студента у процесі навчання, здійснення наукових досліджень та участі в конференціях, конкурсах, міжнародноюій академічній мобільності, використання кращих технологій навчання та практичного досвіду іноземних лекторів і стейкхолдерів, яких кафедра залучає у межах гостьових лекцій, вебінарів, проведення позанавчальних цікавих заходів.